Go to Top
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Νέα ανοξείδωτη καμινάδα διπλού τοιχώματος με αποξήλωση της παλαιάς χτιστής τοποθετήθηκε στο Π. Φάληρο

Ανοξείδωτη Καμινάδα, Αποξήλωση παλαιάς καμινάδας, Αναβατόριο Γερανός για την Εγκατάσταση Καμινάδας, Κεντρική  Θέρμανση, Φυσικό Αέριο, Λέβητες Αερίου Δίκτυα Αερίου , Υγροποίηση Καμινάδων

Αποξήλωση παλαιάς χτιστής καμινάδας και εγκατάσταση νέας ανοξείδωτης Διπλού Τοιχώματος στο Παλαιό Φάληρο

Καμινάδα χτιστής πλινθοδομής σε πολυκατοικία στο Π. Φάληρο προκάλεσε σοβαρά προβλήματα υγροποιήσεων με αποτέλεσμα την εμφάνιση υγρασίας από το εξωτερικό προς το εσωτερικό του κτιρίου.

Η υγρασία προκάλεσε ξεφλούδισμα, σκάσιμο μέχρι ράγισμα της εσωτερικής τοιχοποιίας ξεκινώντας από τον τελευταίο όροφο και φθάνοντας μέχρι και τα μισά του κτιρίου.

Η εγκατάσταση νέας καμινάδας χωρίς την αποξήλωση της παλαιάς ήταν αδύνατη. Η κατεδάφιση της παλαιάς καμινάδας έγινε με την βοήθεια ειδικού γερανού που διαθέτει η εταιρεία μας.

Μετά την απομάκρυνσή της από το κτίριο, όλο το τμήμα της εξωτερικής τοιχοποιίας όπου και εδραζόταν η παλαιά καμινάδα, περάστηκε με δυο στρώσεις σοβά και μετά από δυο ημέρες εγκαταστάθηκε στην θέση της η νέα ανοξείδωτη καμινάδα διπλού τοιχώματος. Η νέα καμινάδα είναι κατάλληλης διατομής και κατασκευασμένη σύμφωνα με τις προδιαγραφές για χρήση σε φυσικό αέριο ή πετρέλαιο. Η τοποθέτηση αυτής έγινε σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Η ασφαλής λειτουργία του συστήματος, η κατανάλωση καυσίμου, η παραγωγή θορύβου στα επιτρεπτά επίπεδα είναι εξάρτηση της ορθής επιλογής καμινάδας αλλά και της σωστής τοποθέτησής της σε ένα σύστημα κεντρικής ή ατομικής θέρμανσης.

Η καμινάδα πραγματικά είχε δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στο εσωτερικό του κτιρίου. Το υλικό και η διατομή της καμινάδας στην πραγματικότητα ήταν ακατάλληλα για τον λέβητα και το φυσικό αέριο.

Το πρόβλημα λύθηκε ριζικά. Δεν υπάρχουν μέθοδοι που να λύνουν το ζήτημα των υγροποιήσεων και ο καταναλωτής θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικός γιατί στην αγορά κάποιοι προτείνουν την επικάλυψη του εσωτερικού της καμινάδας υποσχόμενοι την αποκατάσταση του προβλήματος. Εκτός από το κόστος που είναι πολύ υψηλό και πολλές φορές φθάνει το κόστος εγκατάστασης μιας νέας καμινάδας, δεν επιφέρει τα αποτελέσματα που υπόσχεται.

Η μόνη διέξοδος είναι η αντικατάσταση της καμινάδας.

0

Your Cart