Go to Top
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Επίτοιχος λέβητας φυσικού αερίου για ατομική θέρμανση στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Εγκατάσταση Επίτοιχου Λέβητα Φυσικού Αερίου Τεχνολογίας Συμπύκνωσης

Επίτοιχος λέβητας φυσικού αερίου τεχνολογίας συμπύκνωσης

Eπίτοιχος λέβητας φυσικού αερίου τεχνολογίας συμπύκνωσης εγκαταστάθηκε για τις ανάγκες θέρμανσης επαγγελματικού χώρου στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην Αθήνα.
Ο Λέβητας έχει τοποθετηθεί σε ανεξάρτητο χώρο και τροφοδοτεί γραφεία συνολικής επιφάνειας 130m2. Η απομάκρυνση των καυσαερίων γίνεται μέσω ανοξείδωτης καπνοδόχου διπλού τοιχώματος στην υψηλότερη ακμή του κτιρίου. Τα συμπυκνώματα απομακρύνονται μέσω ειδικής διάταξης στο κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο.
Η ισχύς των θερμαντικών σωμάτων της εγκατάστασης είναι αυξημένη κατά 45% περίπου ενώ η προσαύξηση έγινε με βάση ειδικούς συντελεστές που παρέχουν οι κατασκευαστές σωμάτων χαμηλών θερμοκρασιών. Με την αύξηση του όγκου του νερού, ο επίτοιχος λέβητας δύναται να εργάζεται σε θερμοκρασίες χαμηλότερες από αυτές που είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα, οι οποίες κυμαίνονται γύρω στους 50-60 βαθμούς Κελσίου. Το αποτέλεσμα είναι η σημαντική εξοικονόμηση από την συμπύκνωση των καυσαερίων και η επερχόμενη μείωση της καταναλωθείσας ενέργειας.

Παράλληλα γίνεται μερική χρήση του λέβητα για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με την βοήθεια του ανεξάρτητου εναλλάκτη με τον οποίο είναι εξοπλισμένος ο λέβητας αερίου.

Η ευκολία στην χρήση, η υψηλή ασφάλεια, η συνεχής ροή καυσίμου, η ανεξάρτητη μεμονωμένη χρήση για ατομική θέρμανση, η υψηλή τεχνολογία και η τεράστια οικονομία είναι μερικά από τα οφέλη που προσφέρει η χρήση φυσικού αερίου.

0

Your Cart