Go to Top
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Επίτοιχος λέβητας υγραερίου ισχύος 35KW στον Βύρωνα

Εγκατάσταση Υγραερίου για 3όροφη κατοικία στον Βύρωνα

Επίτοιχος Λέβητας Υγραερίου Ισχύος 35Kw για Κτίριο Με 3 Οροφοδιαμερίσματα

Επίτοιχος λέβητας κλειστού θαλάμου καύσης ισχύος 35Kw τοποθετήθηκε σε κτίριο με 3 οροφοδιαμερίσματα συνολικής επιφάνειας 250m2 στην περιοχή του Βύρωνα. Η μονάδα καλύπτει στο σύνολό της, την κεντρική θέρμανση του κτιρίου και λειτουργεί με καύσιμο υγραέριο.
Το δίκτυο καθώς και ο λέβητας έχουν εγκατασταθεί λαμβάνοντας υπόψη τις αυστηρές προδιαγραφές περί εγκαταστάσεων υγραερίου και προβλέπονται όλες οι σχετικές ασφαλιστικές διατάξεις.
Οι φιάλες τροφοδοσίας του καυσίμου, είναι εγκατεστημένες σε ανεξάρτητο χώρο από τον επίτοιχο λέβητα, ο οποίος αερίζεται πλήρως, φέρει ανίχνευση και τηρεί κάθε προβλεπόμενη διάταξη ασφαλείας και πυρόσβεσης. Το υγραέριο είναι μίγμα όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς για οικιακές εγκαταστάσεις.
Η χρήση υγραερίου επιλέχθηκε λόγω της έλλειψης ενεργού δικτύου φυσικού αερίου στην περιοχή. Η απόδοση του συστήματος είναι εξαιρετικά υψηλή και η κατανάλωση σε χαμηλά επίπεδα σε σχέση με το πετρέλαιο και το ηλεκτρικό ρεύμα.
Σε κάθε περίπτωση η αποθήκευση και η χρήση υγραερίου σε δεξαμενές όπου αυτό είναι εφικτό να εγκατασταθούν συμφέρει έναντι των φιαλών λόγω της χαμηλότερης τιμής αγοράς αλλά και της μεγαλύτερης αυτονομίας.

Αυτό είναι δυνατό μόνο όπου υπάρχει αφθονία σε χώρο και κατάλληλες αποστάσεις από το κτίριο. Συνήθως στα προάστια της Αθήνας, στα νησιά και στην επαρχία είναι πιο συχνή η χρήση δεξαμενών υπέργειων ή υπόγειων.

 

0

Your Cart