Go to Top
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Ανοξείδωτη καμινάδα διπλού τοιχώματος σε λέβητα φυσικού αερίου στον Πειραιά

Ανοξείδωτες Καμνινάδες, Φυσικό Αέριο, Λέβητας Φυσικού Αερίου, Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου, Κεντρική Θέρμανση, Υγροποίηση Καμινάδας, Συμπυκνώματα Καπνοδόχου

Εγκατάσταση καμινάδας inox σε λέβητα φυσικού αερίου στον Πειραιά

Η καμινάδα της συγκεκριμένης εγκατάστασης ήταν κατασκευασμένη από ινοτσιμέντο με την γνωστή ονομασία ελλενίτ και τοποθετημένη σε κομμάτια των τριών μέτρων.
Το Λεβητοστάσιο πετρελαίου πολεοδομικά ήταν σε θέση που δεν επέτρεπε την αλλαγή χρήσης του καυσίμου σε φυσικό αέριο. Με τον ιδιοκτήτη συμφωνήθηκε και παραχωρήθηκε νέα ενδεδειγμένη θέση όπου και εγκαταστάθηκε όλο το νέο συγκρότημα θέρμανσης με επιδαπέδιο λέβητα φυσικού ελκυσμού.
Βέβαια καθοριστικός παράγοντας για την νέα θέση ήταν η δυνατότητα εγκατάστασης νέας ανοξείδωτης καμινάδας αμέσως μετά την έξοδο των καυσαερίων του λέβητα και η ορθή τελική απόληξη αυτής πάνω από το υψηλότερο σημείο του κτιρίου.
Η παλαιά καμινάδα αποξηλώθηκε και απομακρύνθηκε από το κτίριο.
Η ασφαλής λειτουργία του συστήματος, η κατανάλωση καυσίμου, η παραγωγή θορύβου στα επιτρεπτά επίπεδα είναι εξάρτηση της ορθής επιλογής καμινάδας αλλά και της σωστής τοποθέτησής της σε ένα σύστημα κεντρικής ή ατομικής θέρμανσης.
Μετά από μελέτη εγκαταστήσαμε ανοξείδωτη καμινάδα διπλού τοιχώματος με θερμική μόνωση. Η νέα καμινάδα είναι κατάλληλης διατομής και κατασκευασμένη σύμφωνα με τις προδιαγραφές φυσικού αερίου. Η τοποθέτηση αυτής έγινε σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.
Πρόβλημα υγροποιήσεων δεν υφίσταται.

0

Your Cart