Go to Top
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια για το Φυσικό Αέριο

Οι Heating Experts και η Techma, διοργάνωσαν και υλοποίησαν για πρώτη φορά, στις εγκαταστάσεις της Εταιρείας, εκπαιδευτικά σεμινάρια με κύριο θέμα τα συστήματα καύσης επίτοιχων λεβήτων φυσικού αερίου και υγραερίου συμβατικής τεχνολογίας και τεχνολογίας συμπύκνωσης.
Τα σεμινάρια διεξήχθησαν τον Μάιο του 2014 , δυο φορές την εβδομάδα, τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη και ώρες 14:00μ.μ. με 18:00μ.μ.

20140507_161715 (1024x768) (1024x768)Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού καταγράφηκε ενδιαφέρον περίπου 60 Τεχνικών – Εγκαταστατών Αερίων Καυσίμων και Υδραυλικών.  Αναλύθηκαν οι διαφορές, τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και κυρίως έγινε ιδιαίτερη προσπάθεια οι συμμετέχοντες να δουν τα μηχανήματα και τα μέρη τους τμηματικά(ένα – ένα), να πραγματοποιήσουν ρυθμίσεις και μέτρηση καυσαερίων και να λύσουν απορίες που έχουν προκύψει από την καθημερινή εμπειρία τους σε συσκευές στον οικιακό τομέα.

Επιπλέον, έγινε μια γενικότερη ενημέρωση, στην εγκατεστημένη εργαστηριακή διάταξη και τις διαφορετικές διαμορφώσεις που παρουσιάζονται σε πραγματικό χρόνο όπως η θερμιδομέτρηση για σύγχρονες αλλά και παλαιές πολυκατοικίες κ.α.

20140428_144332 (1024x768)

Τα τμήματα πουπαρακολουθήσαν το Σεμινάριο ήταν ολιγομελή (έως 7 άτομα) και η προσέλευση των συνεργατών μας, απέδειξε υπάρχει έντονη επιθυμία για πραγματική ενημέρωση και παράλληλη εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες, οχυρώνοντας με αυτόν τον τρόπο, την επαγγελματική τους καριέρα.

 

Εισηγητές των Σεμιναρίων ήταν ο Κος. Δανιήλ Μάλλιος (Εγκαταστάτης Αερίων Καυσίμων), ο Κος. Καλαντζής Αλέξανδρος (Μηχανολόγος Μηχανικός) Εκπρόσωπος της Caloria Α.Β.Ε.Ε  και ο Κος. Μάλλιος Άγγελος(Μηχανολόγος Μηχανικός).

Ενημερωθείτε για την οργάνωση και το περιεχόμενο των σεμιναρίων αναλυτικά!
0

Your Cart