Go to Top
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Θερμοστάτες Χώρου Salus

 

Salus_Products

Θερμοστάτες χώρου SALUS Αγγλίας
Η έξυπνη επιλογή όταν πρέπει να ελέγξετε την θερμοκρασία χώρου του σπιτιού σας.

 

 

Η Εταιρεία SALUS CONTROLS, με έδρα την Αγγλία, εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή προϊόντων ελέγχου της θερμοκρασίας εσωτερικών χώρων με γνώμονα την ευκολία στην εγκατάσταση και την απλότητα στην χρήση επιτυγχάνοντας μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας στα καύσιμα.

Η SALUS πραγματοποιεί συνεχείς έρευνες για τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς, και προσαρμόζει τον σχεδιασμό, την παραγωγή και  την διάθεση των προϊόντων της σύμφωνα με την αγορά.

logo

Για αυτό και εμείς, στην Heating Experts, μετά από 5ετή χρήση και συνεχή δοκιμή των προϊόντων της SALUS, παρακολουθώντας και αξιολογώντας αυστηρά την λειτουργικότητα αλλά και την αξιοπιστία τους στον χρόνοαποφασίσαμε να συνάψουμε τελικά μια νέα, δυνατή συνεργασία μαζί τους, απολαμβάνοντας, άψογη τεχνική υποστήριξη, συνεχή διαθεσιμότητα προϊόντων και αρκετά ανταγωνιστικές τιμές με την ταυτόχρονη προώθηση των τεχνολογικά ποιοτικών προϊόντων της SALUS CONTROLS στην Ελληνική αγορά.

SALUS_RT300Κάνοντας μια γρήγορη περιήγηση, η Εταιρεία μας, προσφέρει Ηλεκτρονικούς θερμοστάτες όπως ο SALUS RT300 που διαθέτουν πολύ καλό σχεδιασμό και ποιότητα κατασκευής, στάνταρ φωτιζόμενη μπλε οθόνη υγρών κρυστάλλων με μεγάλες ευανάγνωστες ψηφιακές ενδείξεις, τροφοδοσία από μπαταρίες, εντολή εξόδου ελεύθερου τάσης (ψυχρή επαφή), αντιπαγετική προστασία, λειτουργία αναμονής off, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων reset σε περίπτωση μπλοκαρίσματος και ένδειξη λειτουργίας καυστήρα.

downloadΤα τελευταία χρόνια είναι έντονη η επιθυμία χρησιμοποίησης ασύρματων θερμοστατών χώρου, λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν, λύνοντας πολλά προβλήματα στον οικιακό τομέα. Η Εταιρεία μας, διαθέτει Ασύρματους ηλεκτρονικούς θερμοστάτες όπως ο SALUS RT300 RF, ο οποίος διαθέτει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά του απλού μοντέλου, και επιπλέον είναι ασύρματης επικοινωνίας, στην συχνότητα των 868 MHz, με πολλή καλή εμβέλεια σήματος δοκιμασμένος κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Επιπλέον ο Θερμοστάτης διαθέτει βάση στήριξης πλάτης, αφού μπορεί να χρησιμοποιείται ως φορητός και να μετακινηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του διαμερίσματος κριθεί αναγκαίο.

Σε περιπτώσεις όπου ο χρονοπρογραμματισμός της λειτουργίας της θέρμανσης είναι αναγκαίος, η SALUS προσφέρει τοαντίστοιχο μοντέλο SALUS RT500 στην στάνταρ έκδοση και τον SALUS RT500 RF ο οποίος διαθέτει επιπλέον ασύρματη επικοινωνία.

RT500

 

Παρουσίαση RT500

RT500RF

 

Παρουσίαση RT500RF

 

 

Τέλος, η SALUS CONTROLS, σχεδιάζει και παράγει ένα εξαιρετικά Premium μοντέλο, τον θερμοστάτη iT500.

it500

 

Πρόκειται για έναν διαδικτυακό WiFi θερμοστάτη, ο οποίος μπορεί να εξυπηρετήσει 1 ζώνη θέρμανσης, 2 ζώνες θέρμανσηςή 1 ζώνη θέρμανσης και Λειτουργία θερμαντήρα Ζ.Ν.Χ. Σε περίπτωση που θέλουμε να ελέγξουμε 2 ζώνες θέρμανσης θα πρέπει να προμηθευτούμε επιπλέον έναν ασύρματο αισθητήρα θερμοκρασίας εσωτερικού χώρου, τον iT300. 

it500_thermostat

Ο Θερμοστάτης iT500 είνα ένας εξαιρετικά εντυπωσιακός θερμοστάτης με σχεδιασμό που τον διαφοροποιεί πολύ από την υπόλοιπη αγορά. Με τις γνήσιες free mobile εφαρμογές που έχει δημιουργήσει η SALUS σε περιβάλλον iOS, Android και Windows, μπορείτε να ελέγχετε και να ρυθμίζετε όλες τις παραμέτρους του θερμοστάτη από όπου και αν βρίσκεστε. Επιπλέον, ο έλεγχος και η διαχείριση μπορεί να γίνει από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, Laptop, notebook ή Tablet και γενικά από οπουδήποτε υπάρχει πρόσβαση στο Internet.

 

Παρουσίαση του νέου iT500 Internet Thermostat 1 Ζώνη Θέρμανσης

 

Τα προιόντα συμμορφώνονται, με τις βασικές απαιτήσεις που ορίζονται στις κάτωθι Οδηγίες της Ευρωπαικής Ένωσης :

  • Electro-Magnetic Compatibility Directive 2004/108/EC
  • Low Voltage Directive 2006/95/EEC
  • EC Marking directive 93/68/EEC

 

0

Your Cart