Go to Top
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Χημικός Καθαρισμός Δεξαμενών Πετρελαίου

oiltankΟι δεξαμενές πετρελαίου συνίσταται να ελέγχονται και αν είναι απαραίτητο να καθαρίζονται ανά 4 έτη.

Από τα πρώτα κιόλας χρόνια της λειτουργίας μας, ασχολούμαστε με μεγάλη υπευθυνότητα, με τον χημικό καθαρισμό – Gas Free των Δεξαμενών Πετρελαίου των πολυκατοικιών. Η εργασία αυτή απαιτεί μεγάλη προσοχή λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας κατά την διαδικασία. Ο μοναδικός και σωστός τρόπος για την απομάκρυνση των καταλοίπων του πετρελαίου από τον πυθμένα μιας δεξαμενής είναι η είσοδος ατόμου σε αυτή και ο διεξοδικός καθαρισμός της.

Το πετρέλαιο περιέχει συνήθως σε ελάχιστες ποσότητες χώμα, θειάφι κ.α.  τα οποία παραμένουν στον πυθμένα της δεξαμενής και συσωρεύνται. Πολλές φορές αυτά συμπαρασύρονται προς την γραμμή τροφοδοσίας του καυστήρα με κίνδυνο την πρόκληση βλάβης του καυστήρα. Για αυτό το λόγο συστήνουμε πάντοτε πριν την παραλαβή του πετρελαίου, να κλείνετε την βάνα παροχής προς τον καυστήρα και να την επαναφέρετε στην προηγούμενη θέση και πάλι μετά την παραλαβή.

Μετά από την έλευση πολλών ετών υπάρχει κίνδυνος του τρυπήματος και διαρροής καυσίμου της δεξαμενής, από την επερχόμενη διάβρωση αυτής.

Η Καλύτερη περίοδος ελέγχου των δεξαμενών πετρελαίου είναι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες όπου δεν λειτουργεί η θέρμανση και υπάρχει άνεση χρόνου για να πραγματοποιηθούν οι εργασίες.

Συμβουλεύουμε πάντα να προγραμματίζετε την κατανάλωση της χειμερινής περιόδου έτσι ώστε η στάθμη να βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα πριν τον έλεγχο και τον καθαρισμό.

Έτσι δεν θα χρειαστεί άντληση πετρελαίου από βυτίο και θα αποφύγουμε τα γνωστά σε όλους προβλήματα της κλοπής ποσότητας πετρελαίου από επίδοξους επαγγελματίες οι οποίοι ισχυρίζονται ότι η ποσότητα αυτή είναι ακάθαρτο καύσιμο. Προσοχή Λοιπόν!

Η Διαδικασία του καθαρισμού είναι απλή

Το συνεργείο που αναλαμβάνει την εργασία απαρτίζεται τουλάχιστον από δύο άτομα

Ο υπεύθυνος που θα εισέλθει στο εσωτερικό της δεξαμένης εξοπλίζεται με ειδικές μάσκα και κατάλληλη ενδυμασία

Ο χρόνος αναμονής στην δεξαμενή δεν ξεπερνάει τα 10 λεπτά.

Ο καθαρισμός του πυθμένα και των τοιχωμάτων πραγματοποιείται από ειδικό εξοπλισμό δια χειρός

Η εταιρεία μας διαθέτει ειδικές πιστοποιήσεις και δύναται να παρέχει πιστοποιητικό απαλλαγής από τα επικύνδυνα αέρια της δεξαμενής πετρελαίου

0

Your Cart