Go to Top
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Κατασκευή δεξαμενών πετρελαίου

Κατασκευή δεξαμενών πετρελαίουΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Διαθέτουμε εμπειρία 30 ετών στην Κατασκευή δεξαμενών πετρελαίου ποικίλων διαστάσεων.

Η ομάδα της heating experts κατασκευάζει επιτόπου και εγκαθιστά δεξαμενές πετρελαίου σε λίγες μόνο ώρες. Αν είναι απαραίτητο αναλαμβάνει την ασφαλή κοπή και απομάκρυνση της παλαιάς ελαττωματικής δεξαμενής.

Υπεύθυνος Μηχανολόγος Μηχανικός της Εταιρείας, επισκέπτεται δωρεάν τον χώρο για εκτίμηση και προμελέτη της κατασκευής. Εφόσον κρίνει ότι η δεξαμενή δύναται να κατασκευαστεί επιτόπου, σας υποβάλλει προσφορά με την αναλυτική περιγραφή των υλικών και εργασιών που απαιτούνται.

Κατασκευάζουμε μια ή περισσότερες δεξαμενές τοποθετημένες παράλληλα, όπου απαιτείται μεγαλύτερη αυτονομία και αποθήκευση. Αναλαμβάνουμε όλες τις απαιτούμενες υδραυλικές εργασίες για την σύνδεση με το σύστημα της εγκατάστασης τροφοδότησησς καυσίμου.

Το πάχος της λαμαρίνας που χρησιμοποιούμε στην κατασκευή είναι 2,5 – 3,0 mm. Η δεξαμενή μεταφέρεται στον χώρο σε τεμάχια κατάλληλης επιφάνειας με πλήρη ευθύνη μας.

Όλες οι δεξαμενές διαθέτουν ανθρωποθυρίδα κατάλληλων διαστάσεων (συνήθως 45x45cm) με καπάκι προστασίας ώστε να είναι εφικτή η επίσκεψη στο εσωτερικό τους προς κάθε οπτικό έλεγχο και καθαρισμό.

Στο εσωτερικό των δεξαμενών πραγματοποιούμε συγκόλληση ενισχυμένων γωνιών για την  ενίσχυση του εσωτερικού (δεσίματα) και την αποφυγή συστολών – διαστολών, φουσκώματος κατά την παραλαβή πετρελαίου κτλ.

Στο επάνω μέρος της δεξαμενής τοποθετούμε μούφες ή σωληνομαστούς κατάλληλης διατομής σε τρία σημεία.

Το ένα σημείο εξυπηρετεί την τροφοδοσία της δεξαμενής από απομακρυσμένο σημείο.

Το δεύτερο σημείο θα χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση των αερίων της δεξαμενής προς το ύπαιθρο ώστε να μην δημιουργείται δυσάρεστη οσμή στον χώρο και

Το τρίτο σημείο κατασκευάζεται ως πρόβλεψη για την τοποθέτηση οργάνων μέτρησης της αυτονομίας της δεξαμενής με μηχανικά ή ηλεκτρονικά μέσα.( Αυτό μπορεί και να παρακαμφθεί).

Όλες οι δεξαμενές που κατασκευάζουμε εδράζονται σε μεταλλικά πόδια (μέσα στήριξης) από χαλυβδοσωλήνα βαρέως τύπου 21/2΄΄ και σε ύψος περίπου 30cm από το έδαφος.

Στο κατώτερο σημείο πλευρικά της δεξαμενής και σε περίπου ένα εκατοστό επάνω από τον πάτο τοποθετούμε την αναμονή τροφοδοσίας του/των καυστήρων πετρελαίου. Η αναμονή θα φέρει βάνα ¾΄΄ και τάπα.

Στο κάτω μέρος της δεξαμενής τοποθετούμε βάνα διατομής 11/2΄΄ για την πλήρη εκκένωση του πετρελαίου από το εσωτερικό της δεξαμενής.

Τέλος παραδίδουμε τις δεξαμενές βαμμένες με διπλή στρώση βαφή έναντι διάβρωσης.

Η Heating Experts παρέχει 15 έτη γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας και στεγανότητας για την κατασκευή.

 

0

Your Cart